Izlagači

“Dragi izlagači radujemo se suradnji s Vama i vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama napraviti dobar i uspješan sajam.”

30.09.-02.10.2016.g. sajam se održava na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7, u vremenu kada se održavaju i sljedeći sajmovi: Organica, Apitera, Mystic i Izvor.

Sajam se odvija pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

U tom periodu posjećenost Velesajma je velika, više od 20.000 ljudi bilo je prošle godine.

Za Vas izlagače to je izvrsna informacija, jer za Vaše izlaganje i predstavljanje tu je već puno ljudi kojima ćete prezentirati svoje usluge i proizvode. 

Zagreb Healthy Beauty Travel zamišljen je kao specijalni sajam na kojem izlažu razne medicinske ordinacije, poliklinike, bolnice, wellness centri, razni pružatelji zdravstvenih, rehabilitacijskih i estetskih usluga, ponuđači i proizvođači artikala za bolji i zdraviji život.

Sajam je namijenjen domaćoj i stranoj publici, svima koji trebaju bilo kakvu nužnu medicinsku uslugu, liječenje, drugo – odnosno Vaše mišljenje i savjet, opuštanje, odlazak na wellness vikend, informacije ili usluge estetske prirode.

″Ovo je idealno mjesto da predstavite svoje usluge i inovacije velikom broju posjetiteljima, da sklopite poslove, da se povežete sa srodnim tvrtkama i da dobijete nove klijente.″

Također, ovo je idealna prilika da vidite nove proizvode i da saznate sve o novim trendovima i uslugama drugih izlagača. A susreti s kolegama su idealna prilika za razmjenu ideja, iskustava i informacija.

Zagreb Healthy Beauty Travel prilika je da sudjelujete na predavanjima i okruglim stolovima.Teme su zanimljive i aktualne i vjerujemo da ćete se rado odazvati na njih.

 

Prednosti izlaganja na sajmu Zagreb HBT:

♦Više od 20.000 posjetitelja kojima možete ponuditi svoje usluge i proizvode.

♦Sajam je promotivno-prodajnog karaktera.

♦Bogat popratni program sa predavanjima i panelima.

♦Osobni kontakt sa potencijalnim klijentima.

♦Idealna prilika za razmjenu ideja, iskustava i informacija sa drugim izlagačima.

 

Ovdje možete vidjeti Opće uvjete izlaganja i sajamski pravilnik.

Zagreb HBT- Prijava sudjelovanja