Što je Zagreb HBT?

Vikend zdravlja Zagreb Healthy Beauty Travel novi je događaj na kojem izlažu razne medicinske ordinacije, poliklinike, wellness centri, razni pružatelji zdravstvenih, rehabilitacijskih i estetskih usluga, proizvođači i ponuđači artikala za bolji, udobniji i zdraviji život.
Vikend zdravlja namijenjen je domaćoj i stranoj publici, svima koji trebaju bilo kakvu nužnu medicinsku uslugu, liječenje, savjet, opuštanje, odlazak na wellness vikend, informacije ili usluge estetske prirode.

Na Zagreb HBT-u može se saznati više o sljedećim temama:
novi načini liječenja, genetska testiranja, ljekovita svojstva termalnih voda, prirodna pomoć u liječenju neplodnosti, zaštita sluha, oralno zdravlje, zubni implantati, liječenje kožnih bolesti, šećerna bolest kako je liječiti i spriječiti, itd.
U sklopu Zagreb HBT-a posjetitelji i izlagači moći će prisustvovati raznima predavanjima i panelima: od predavanja na temu genetskog testitanja za rak do panela o tome kakvo zdravstvo ćemo razviti u Hrvatskoj. Posjetitelji mogu slušati predavanja i pitati predavače sve što ih zanima o temama predavanja te dobiti kvalitetne i adekvatne odgovore od vrhunskih stručnjaka. Također pozivamo sve da se priključe panelu o zdravstvu gdje na jednom mjestu imamo okupljene predstavnike institucija s različitim pogledima na tu temu.
Tu su i bogate nagrade: wellness vikendi te mogućnost besplatnog testiranja sluha.
Jedna od misli vodilja ovog događanja je i naglasak na prevenciji i očuvanju zdravlja svih građana.